Emner 2018-05-17T14:36:24+02:00

216 kvm. bebygget ud til åbne marker

160 m2 - Porsemosen 35, 4160 Herlufmagle

Beskrivelse

Denne pragtfulde villa udgør 160 kvm. bolig samt 56 kvm. carport.

Boligen er beliggende, som en af de bedste boliger i udstykningen, da den ligger for enden af en lukket vej, og med smuk udsigt over markerne.
I Herlufmagle er der skole, børnehave samt sportshal. Indkøbene kan gøres i Gelsted ca. 2 km. fra boligen. Den nærmeste større by er kun små 15 min fra boligen, og det er naturligvis Næstved. Her er der alt b.la. Næstved Storcenter. Skal man mod København er motorvejen i Ringsted ca. 15 km. fra boligen.

Lad os så komme ind i den pragtfulde bolig. Her træder vi først ind i entreen. Her er der rigtig god skabsplads og vaske arrangement med både vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen træder vi ind i hjertet af boligen, nemlig det store køkken/alrum. Her er der god plads for at børnene kan hygge sig, mens mor og far laver mad. Køkken/alrummet er i flotte lyse klinker. Køkkenet er designet som et U i lyse elementer, og med rigelig med skabsplads. Fra køkken samt alrum kan man nyde et dejligt glas rødvin, mens man ser ud over den smukke natur med et væld af dyreliv. Fra hjertet af boligen kommer vi ind i den lækre stue. Ligeledes herfra er der en smuk udsigt ud i naturen, og til en romantisk aften kan der tændes op i brændeovnen. Der er udgang til lækker terrasse både fra stuen og alrummet.
I den ene ende af boligen har man børne afdelingen med to gode værelser samt eget børne/gæste badeværelse. Badeværelset er igen holdt i smukke lyse farver. I den anden ende af boligen finder man forældre afdelingen med soveværelse med indbyggede skabe samt forældrenes eget badeværelse, hvor man har lagt vægt på en rummelig bruseniche. Derudover er det i boligen et ekstra værelse samt et skønt bryggers. Når man kommer hjem med indkøbsposerne, og regnen vælter ned, kan man gå tørskoet fra den dobbelte carport og ind i bryggerset.

Udenoms arealerne er som boligen meget velholdte. Her han man en meget bred stenbelagt indkørsel hvor der er god plads til campingvognen, eller hvad man nu har behov for. Haven vender perfekt ud til de åbne marker, og hele grunden udgør 1263 kvm.

Man bliver heller ikke fattig, af at skulle “fyre for gråspurvene”, da varmeregningen efter BBR siger 8.406 kr. pr. år
Der er naturligvis gulvvarme overalt i denne lækre bolig fra år 2007.

Ring og bestil en tid, og vi vil glæde os til at fremvise boligen for jer.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : BOCD15
 • Udbetaling : 115.000 kr.
 • Ejerudgift : 3.217 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 10.111 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 8.574 kr.
 • Boligareal : 160 m2
 • Grundareal : 1.263 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 2007
 • Energimærke : B
 •   
 • Set på multibolig.dk : 2448 gange
2.295.000 kr.

Dokumenter
 • (796.9KB)

Mægler info
Claus Dueholm
Indehaver, hele landet

Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes

MULTIBOLIG ER HURTIGE!

Hos Multibolig kommer boligen ikke kun til salg hos os. Alle landets mæglere har i princippet din bolig til salg. Du udvider købs-potentialet markant!

VIL DU SÆLGE HURTIGT?

De fleste sælgere har allerede kig på et nyt hus og derfor er et hurtigt salg en høj prioritet.

STØRSTE SALGSNETVÆRK!

Hos Multibolig er vi ligeglade med hvem, der tjener mæglersalæret for dit boligsalg - derfor arbejder 3.214 ejendomsmæglere potentielt på at sælge din bolig.

34.944 HUSE ER TIL SALG

Hos de traditionelle mæglere er der i pricippet kun få mæglere der prøver at sælge din bolig.

MULTIBOLIG ER FORSIKRET

Multibolig er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, og overholder alle regler og procedurer ved et boligsalg.

DIN TRYGHED

Boligsalg handler om meget mere end blot mursten. Vælg en mægler som gør dig tryg.