Emner 2019-08-27T12:05:04+02:00

STRYNØ/DET SYDFYNSKE ØHAV - ØROMANTIK PÅ STRYNØ

142 m2 - Tarmen 2, 5943 Strynø

Beskrivelse

ÅBENT HUS ONSDAG D. 9/10 KL. 17-18

STÆRK REDUCERET PRIS. PRISEN ER NU NEDSAT TIL KR. 650.000. INGEN BUD UNDER UDBUDSPRISEN ACCEPTERES DA EJENDOMMEN ER NØDLIDENDE.

HELÅRS-/FRITIDSBOLIG

På øen Strynø i Det sydfynske Øhav udbydes denne gennemrenoverede og vedligeholdte ejendom. Ejendommen er beliggende på 596 kvm. stor grund midt i pittoteriske Strynø By. Der er tale om en ejendom opført i klassisk strynøarkitektur med stråtag, pussede facader og sprossevinduer. Boligdelen udgør 142 veldisponerede kvm. i 2 plan. Til ejendommen hører endvidere stor selvstændigt beliggende overdækket terrasse samt flere udhuse.

Huset indeholder:
Entre´med trappe til 1. sal. Stor vinkel opholdsstue med trægulv og brændeovn. Stuens størrelse gør, at der nemt kan etableres et yderligere værelse. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse. Køkken/alrum med åben bar til stuen. Køkken-/alrummet har klinkegulv og marmor vægfliser. Badeværelse med gulvvarme i klinker samt marmor vægfliser. Der er endvidere bruseniche og karbad. Fra bagindgangen er der bryggers indeholdende bl.a. vaskeafsnit.

1. salen indeholder stort og lyst repos samt yderligere 2 værelser.

Ejendommen renoveret inden for de sidste 10 år, og med synlig respekt for originalitet og oprindelig stil med bl.a. nye trægulve og sprossevinduer, og må derfor betegnes som fuldstændig indflytningsklar.

Haven er anlagt i engelsk stil med stisystemer, stengærder, højbede og mange forskellige blomster og buske så den fremtræder flot og stemningsfuld året rundt

Ejendommen henvender sig til f. eks. den moderne og miljøbevidste børnefamilie eller livsnyderen som er på det rene med, at fremtidens ultimative luksus bliver: At bo et sted, hvor der er fuldstændig stilhed, frisk luft i skøn natur, og absolut sikkerhed/tryghed i hverdagen – for såvel unge som ældre.

Strynø har mange daglige færgeforbindelser til købstaden Rudkøbing: Inklusive sejltid kan f. eks. følgende destinationer nås på: Rudkøbing (30 min.), Svendborg (45 min.), Odense (70 min) og København (2,5 time).

Strynø har et aktivt og velfungerende civilsamfund med høj social standard og attraktiv demografi (ca. 200 fastboende, hvoraf ca. ¼ er børn fra 0-15 år). Øen har alle faciliteter en børnefamilie kan ønske såsom vuggestue, børnehave, skole, SFO og ungdomsklub. Der er velassoteret købmand, kirke, 5 cafeer/spisesteder og et rigt foreningsliv inden for snart sagt alle genrer som f.eks. sport, litteratur, film, gourmetmad, kulturrejser ligesom der er fremragende muligheder for søsports-, lystfiskeri- og jagtinteresserede.

Ejendommen kan evt. fritages for bopælspligt, og kan derfor anvendes både som helårs- og fritidsbolig.

Se eller gense “Puk og Herman går i land, Strynø” (YouTube) og fornem en livskvalitet der kun er de færreste beskåret. Eller bliv inspireret på øens hjemmeside: www.strynoe.dk.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : MULH16
 • Udbetaling : 35.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.277 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 2.625 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 2.300 kr.
 • Boligareal : 142 m2
 • Grundareal : 596 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 6
 • Byggeår : 1877
 • Energimærke : D
 •   
 • Set på multibolig.dk : 9246 gange
650.000 kr.

Dokumenter
 • (900.9KB)

Mægler info

Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Skal vi også sælge din bolig?
Skal vi også sælge din bolig?
Skal vi også sælge din bolig?
Skal vi også sælge din bolig?

MULTIBOLIG ER HURTIGE!

Hos Multibolig kommer boligen ikke kun til salg hos os. Alle landets mæglere har i princippet din bolig til salg. Du udvider købs-potentialet markant!

VIL DU SÆLGE HURTIGT?

De fleste sælgere har allerede kig på et nyt hus og derfor er et hurtigt salg en høj prioritet.

STØRSTE SALGSNETVÆRK!

Hos Multibolig er vi ligeglade med hvem, der tjener mæglersalæret for dit boligsalg - derfor arbejder 3.214 ejendomsmæglere potentielt på at sælge din bolig.

34.944 HUSE ER TIL SALG

Hos de traditionelle mæglere er der i pricippet kun få mæglere der prøver at sælge din bolig.

MULTIBOLIG ER FORSIKRET

Multibolig er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, og overholder alle regler og procedurer ved et boligsalg.

DIN TRYGHED

Boligsalg handler om meget mere end blot mursten. Vælg en mægler som gør dig tryg.