Emner 2019-08-27T12:05:04+02:00

Præsentabel og flot opdateret landejendom

253 m2 - Pugholmvej 44, 7620 Lemvig

Beskrivelse

Præsentabel og flot opdateret landejendom
– 12.305 m2 stor grund og kig til bølgende marker

Denne flot opdaterede ejendom byer på 250 kvadratmeter. Stilen er moderne, og alligevel yderst charmerende. Med i købet følger også en stor ladebygning og en maskinhal – perfekt til jer, som holder af “gør-det-selv-projekter” eller drømme om at holde heste. Grunden er på 12.305 m2, og haven er anlagt med stor græsplæne og hyggelige træer og buske. Her kan I naturligvis også have heste til at græsse.
Fra huset er der en storslået vue over smukke bølgende marker. Vi befinder os i landlige omgivelser, og fra adressen er der cirka en kilometer til Vesterhavet og stranden ved Bovbjerg kirke og Bovbjerg Fyr. Der er cirka fire kilometer til Fjaltring, hvor der er friskole, købmand og et rigt forenings- og kulturliv. Endelig er der 10 minutters kørsel til Lemvig centrum.
Træder man ind i huset, er det tydeligt at se, at nuværende ejer nænsomt har moderniseret boligen. Flotte, originale plankegulve og charmerende fyldningsdøre harmonerer perfekt med nye, stilrene materialer. Plads er der rigeligt af, og indretningen er utrolig fleksibel.
I stueplan indeholder boligen et flot køkken-alrum, hvorfra der er forbindelse til et praktisk viktualierum med god opbevaringsplads. Køkkenet står flot med grå skabslåger og hårde hvidevarer i børstet stål. Den åbne forbindelse til alrummet skaber masser af luft, og her kan I placere et stort langbord foran de store vinduespartier. Dermed kan I nyde aftensmaden til en storslået udsigt over markerne. Fra alrummet er der endvidere udgang til stor fliseterrasse.
Stueplan indeholder også en indretningsvenlig stue og to værelser med indbyggede skabe. Endelig er der også et stort bryggers, der ligesom køkkenet og den store entré har gulvarme under de nydelige klinkegulve.
På første sal venter der også en smuk udsigt over det smukke naturlandskab. Heroppe er der et stort samlet stuemiljø, som nemt kan inddeles i flere værelser, hvis det står højt på ønskelisten. Heroppe er der også et værelse.
Både ladebygningen og en maskinhallen åbner op for et væld af anvendelsesmuligheder. Her kan I indrette et atelier eller et showroom. Alternativt kan I holde heste, som I forår- og sommerhalvåret kan græsse på den store grund. Mulighederne er mange.

Drømmer I blot om at bo tæt på naturen og alligevel i bekvem afstand til byens mange bekvemmeligheder, så har vi ejendommen. Kom selv forbi og oplev denne flot opdaterede ejendom, den store ladebygning, grunden og den smukke udsigt.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : MUCD47
 • Udbetaling : 65.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.026 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 5.383 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 4.624 kr.
 • Boligareal : 253 m2
 • Grundareal : 12.305 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 8
 • Byggeår : 1910
 • Energimærke : D
 •   
 • Set på multibolig.dk : 7374 gange
1.250.000 kr.

Dokumenter
 • (776.6KB)

Mægler info
Claus Dueholm
Indehaver, hele landet

Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Skal vi også sælge din bolig?
Skal vi også sælge din bolig?
Skal vi også sælge din bolig?
Skal vi også sælge din bolig?

MULTIBOLIG ER HURTIGE!

Hos Multibolig kommer boligen ikke kun til salg hos os. Alle landets mæglere har i princippet din bolig til salg. Du udvider købs-potentialet markant!

VIL DU SÆLGE HURTIGT?

De fleste sælgere har allerede kig på et nyt hus og derfor er et hurtigt salg en høj prioritet.

STØRSTE SALGSNETVÆRK!

Hos Multibolig er vi ligeglade med hvem, der tjener mæglersalæret for dit boligsalg - derfor arbejder 3.214 ejendomsmæglere potentielt på at sælge din bolig.

34.944 HUSE ER TIL SALG

Hos de traditionelle mæglere er der i pricippet kun få mæglere der prøver at sælge din bolig.

MULTIBOLIG ER FORSIKRET

Multibolig er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, og overholder alle regler og procedurer ved et boligsalg.

DIN TRYGHED

Boligsalg handler om meget mere end blot mursten. Vælg en mægler som gør dig tryg.