Emner 2018-05-17T14:36:24+02:00

Fantastisk beliggende ejendom 1. række til vandet

153 m2 - Hasseløvej 83, 4873 Væggerløse

Beskrivelse

Dejlig villa, topmoderniseret i 2016, beliggende i 1. række til Guldborgsund med egen bådebro og fantastisk udsigt.
Ejendommen er beliggende kun 5 min kørsel til Nykøbing F. centrum med rigtig gode indkøbsmuligheder, gode uddannelsesforhold, daginstitutioner og hyggelig gågade.
Samtidigt ligger ejendommen kun ca. 10 min fra det kendte ferieområde ‘Marielyst’ med en god blanding af sol og stand, forlystelser, butiksstrøg med gode spisesteder og ikke mindst en udsøgt vild natur.
Villaen fremtræder stilsikker og spændende. Det er helt tydeligt, at der sker noget spændende og anderledes i denne ejendom.
Ved indkørsel til ejendommen, ankommer man til en stor velanlagt gårdsplads med en stor garage med ny elektrisk port. Garagen som kan bruges til mange formål, herunder til en lille frisørsalon eller andet liberalt erhverv, indeholder: Stort brugbart rum, pænt opbevaringsrum med udgang til badeværelse samt solrig glastillukket terrasse.
Fra villaen er der adgang til skønne og hyggelige solrige terrasser, mens den nemt anlagte have bag villaen fører en direkte ned til en stor stenanlagt terrasse med udsigt over Guldborgsund og egen bådebro, hertil et brugbart bådhus.
Når man træder indenfor, venter der en lige så spændende oplevelse. Der er lyse vægge, store regulære rum, udgang til meget stor løftet terrasse og skøn gårdhave, der både bringer lys og stemning ind i boligen.
Ejendommen indeholder: Stor møblerbart indgangsparti, som kan indrettes med ekstra værelse med udsigt over vandet, i forskudt plan med udgang til skøn sydvendt gårdhave, lys fordelingsgang, lyst bryggers med skabe og hvidevarer, dejligt stort børneværelse, pænt lyst badeværelse med glasopdelt bruseniche, Stort soveværelse i åben forbindelse med eget indbydende badeværelse i lyse farver og med muret bruseniche, meget stort alrum bestående af sydvendt stue med lyse rustikke vægge og lofter samt en storslået udsigt over haven og Guldborgsund, lyst samtalekøkken med kogeø og indbydende skabsdesign i åben forbindelse med stuen og igen med fantastisk lysindfald og vandudsigt. Fra stuen fører en rustik smedejernstrappe dig ned til et stort hobbyrum med rigtig mange muligheder – det kunne også indrettes til en teenageafdeling.
Der er gulvvarme overalt i villaen samt 2 varmepumper i henholdsvis stue og kælder, imponerende store vinduespartier, og meget mere som skal ses og opleves.
Kvarteret er på en gang både centralt, landligt, eksklusivt og repræsentativt i naturskønne omgivelser. Kort afstand til Nykøbing F. Station med nem forbindelse til København.
Ejendommen kan benyttes til både helårsbeboelse eller flexbolig.
Kom og oplev hvordan det vil føles at bo i denne sjældent udbudte ejendom. Ring for personlig fremvisning på 21 78 43 17.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : MUME11
 • Udbetaling : 150.000 kr.
 • Ejerudgift : 3.302 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 12.953 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 11.066 kr.
 • Boligareal : 153 m2
 • Grundareal : 1.255 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1973
 • Kælderareal : 43 m2
 • Energimærke : C
 •   
 • Set på multibolig.dk : 4722 gange
2.995.000 kr.

Dokumenter
 • (852.5KB)

Mægler info
Martin Eggers
Præstø – Vordingborg – Møn – Lolland Falster

Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes

MULTIBOLIG ER HURTIGE!

Hos Multibolig kommer boligen ikke kun til salg hos os. Alle landets mæglere har i princippet din bolig til salg. Du udvider købs-potentialet markant!

VIL DU SÆLGE HURTIGT?

De fleste sælgere har allerede kig på et nyt hus og derfor er et hurtigt salg en høj prioritet.

STØRSTE SALGSNETVÆRK!

Hos Multibolig er vi ligeglade med hvem, der tjener mæglersalæret for dit boligsalg - derfor arbejder 3.214 ejendomsmæglere potentielt på at sælge din bolig.

34.944 HUSE ER TIL SALG

Hos de traditionelle mæglere er der i pricippet kun få mæglere der prøver at sælge din bolig.

MULTIBOLIG ER FORSIKRET

Multibolig er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, og overholder alle regler og procedurer ved et boligsalg.

DIN TRYGHED

Boligsalg handler om meget mere end blot mursten. Vælg en mægler som gør dig tryg.