For ejendomsmæglere 2018-03-08T08:24:22+01:00

For ejendomsmæglere

Vi vil gerne indgå et samarbejde med dig

Hvorfor skal du indgå et samarbejde med Multibolig?

  • Du får helt gratis og uforpligtende flere boliger at sælge
  • Du kommer til at tjene flere penge uden det store arbejde
  • Vi rører ikke de boliger du i dag har til salg
  • Alt er gratis og uforpligtende uden binding

Hvordan foregår det?

Når Multibolig får en bolig til salg, vil de lokale mæglere blive kontaktet. Derudover vil dem der ønsker, at være medlem helt gratis og uforpligtende få en mail hver gang der kommer en bolig til salg. Det eneste du skal gøre er, at kigge i dit køberkartotek, og se om du har en kunde der matcher en af vores boliger. Har du køberen, bedes du udfylde nedenstående. Herefter vil vi kontakte din kunde (kræver først accept af kunden), og vil vil stå for fremvisning mv. Da det var din kunde der købte boligen, vil du få andel i salæret. Hvis du ønsker, at vide hvad dit honorarer er, er du altid velkommen til at udfylde nedenstående, og vi vil kontakte dig. Husk, at det er den der kommer først med køberen, som får andel i salæret.

Udfyld venligst nedenstående, men husk i friteksten, at skrive om du ønsker at være medlem, eller om du har en køber til en af vores boliger.

Hvis du blot ønsker nærmere information, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os.

Bemærk: Der er taget patent på dette koncept, men ønsker du at være med på fremtidens boligsalg har vi altid brug for dygtige sælgere/ejendomsmæglere.