Pugholmvej 44, 7620 Lemvig

Præsentabel og flot opdateret landejendom
- 12.305 m2 stor grund og kig til bølgende marker

Denne flot opdaterede ejendom byer på 250 kvadratmeter. Stilen er moderne, og alligevel yderst charmerende. Med i købet følger også en stor ladebygning og en maskinhal - perfekt til jer, som holder af "gør-det-selv-projekter" eller drømme om at holde heste. Grunden er på 12.305 m2, og haven er anlagt med stor græsplæne og hyggelige træer og buske. Her kan I naturligvis også have heste til at græsse.
Fra huset er der en storslået vue over smukke bølgende marker. Vi befinder os i landlige omgivelser, og fra adressen er der cirka en kilometer til Vesterhavet og stranden ved Bovbjerg kirke og Bovbjerg Fyr. Der er cirka fire kilometer til Fjaltring, hvor der er friskole, købmand og et rigt forenings- og kulturliv. Endelig er der 10 minutters kørsel til Lemvig centrum.
Træder man ind i huset, er det tydeligt at se, at nuværende ejer nænsomt har moderniseret boligen. Flotte, originale plankegulve og charmerende fyldningsdøre harmonerer perfekt med nye, stilrene materialer. Plads er der rigeligt af, og indretningen er utrolig fleksibel.
I stueplan indeholder boligen et flot køkken-alrum, hvorfra der er forbindelse til et praktisk viktualierum med god opbevaringsplads. Køkkenet står flot med grå skabslåger og hårde hvidevarer i børstet stål. Den åbne forbindelse til alrummet skaber masser af luft, og her kan I placere et stort langbord foran de store vinduespartier. Dermed kan I nyde aftensmaden til en storslået udsigt over markerne. Fra alrummet er der endvidere udgang til stor fliseterrasse.
Stueplan indeholder også en indretningsvenlig stue og to værelser med indbyggede skabe. Endelig er der også et stort bryggers, der ligesom køkkenet og den store entréhar gulvarme under de nydelige klinkegulve.
På første sal venter der også en smuk udsigt over det smukke naturlandskab. Heroppe er der et stort samlet stuemiljø, som nemt kan inddeles i flere værelser, hvis det står højt på ønskelisten. Heroppe er der også et værelse.
Både ladebygningen og en maskinhallen åbner op for et væld af anvendelsesmuligheder. Her kan I indrette et atelier eller et showroom. Alternativt kan I holde heste, som I forår- og sommerhalvåret kan græsse på den store grund. Mulighederne er mange.

Drømmer I blot om at bo tæt på naturen og alligevel i bekvem afstand til byens mange bekvemmeligheder, så har vi ejendommen. Kom selv forbi og oplev denne flot opdaterede ejendom, den store ladebygning, grunden og den smukke udsigt.

Kontakt os

  • Claus Dueholm

  • Ejendomsmægler og indehaver
  • T: 40922521
  • M: 40922521

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?