Lodsvej 2, 4736 Karrebæksminde

Attraktiv bolig i særdeles eftertragtet område

Leder I efter et nyt hjem i fantastisk hyggelige Karrebæksminde, så skal I bestemt se nærmere på denne velindrettede ét af slagsen.
 
Her får du 78 m2 i stue etagen + en dejlig udestue på 14 m2, på førstesalen som er på 42 m2 findes to skønne værelser og et af husets ialt 3 toiletter og 2 badværelser. Kælderen er i boligstandard og kan benyttes til mange formål med sine 78 m2, samlet en dejlig bolig med sine 212 m2.
 
Her kommer I til at bo i ét af Sydsjællands attraktive områder med få hundrede meter til fiskerleje, kanalen og to badestrande. Ejendommen ligger i en fredfyldt oase midt i Karrebæksminde, som er nær flere strande med blå flag. I kan på få minutter yderligere finde restauranter, fiskehandlere og en lokal bager. Lystbådehavnen og campingpladsen er også inden for kort afstand, mens børnene kan nå i skole til fods. Indkøb foregår i den lokale Netto 200 meter fra hoveddøren.
 
Indenfor venter et stort Vordingborg-køkken, som med garanti bliver et samlingspunkt for hele familien. Det fremstår velholdt, og I kan glæde jer til at lave mad herude. Der er nemlig dobbelt op på flere hvidevarer, hvilket giver jer to ovne, to emhætter og to komfurer. Kort fortalt kan I lave mad til mange gæster i dette køkken. I åben forbindelse hertil ligger en udestue med et dejligt lysindfald foruden den store opholdsstue, som også har en afgrænset spisestue. Videre finder I et gæstetoilet, mens førstesalen byder på to rummelige værelser og et nydeligt badeværelse med badekar. Loftet er ført til kip på værelserne, og de fritlagte spær og højden til loftet skaber en rigtig hyggelig stemning.
 
I kælderen er der to meget anvendelige, disponible rum i fuld boligstandard, som I kan benytte til lige det, I har lyst til. De er ideelle som multirum eller til den pladskrævende hobby. Desuden er der endnu et praktisk badeværelse med gulvvarme.
 
Udenfor kan I følge solens bane hele vejen rundt om huset, som er anlagt med fine fliser. Der er derfor rig mulighed for en dejlig stund i solens stråler, mens børnene kan lege i haven.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?