Grønnegade 24, Tørresø, 5450 Otterup

Flot moderniseret lystejendom beliggende i skønne omgivelser

Dette er en ejendom som kan anvendes til mange formål. Lige fra dem der blot ønsker den romantiske lystejendom med heste og idyl, og til dem der ønsker at lave deres eget ferie resort. (Der er givet tilladelse fra kommunen til et ferie resort) 
 
Beliggenhed.
Denne pragtfulde lystejendom er beliggende i den hyggelige lille landsby Tørnesø. Ejendommen er beliggende ugenert i skønne omgivelser omkranset af træer og marker. Man får allerede en indikation af hvad der venter en når man kører ind af alléen med de store træer på begge sider. Ønsker man en tur i bølgerne blå så er der ikke mere end 1 km. til den flotte og lækre sandstand. Indkøber kan gøres 2 minutter fra ejendommen. Har man skolebørn så finder man skolen ca. 3 minutter fra ejendommen. Den lille hyggelige landsby er en landsby hvor man holder sammen og hjælper hinanden. Derfor har man nu også fået etableret en skøn legeplads samt bålplads som er på nabogrunden til ejendommen. Skal man til en lidt større by, så har man Otterup 10 minutter fra ejendommen. Vi man til Fyns største by Odense, så tager det ca. 25 minutter. 
 
Grunden.
Grunden udgør godt 20.000 kvm. Når man kommer kørende igennem den smukke alle, så ser man straks den flotte gårdsplads med brosten helt tilbage fra dengang ejendommen blev bygget. Som det er tilfældet for resten af ejendommen så er gårdspladsen ligeledes moderniseret så det lever op til nutidens stand.. Gårdspladen er omkranset af de smukke ejendomme som udover boligen udgør en flot garage, maskinhal, samt andre flotte bygninger som er i særdeles god stand. Alt i alt er der andre bygninger på 730 kvm.  
 
Ejendommen.
Ejendommen/længerne og gårdspladsen er indenfor de sidste par år løbende moderniseretEjendommen som udgør 200 kvm. indeholder entré med trappe til 1. sal. Pænt lyst køkken med god spiseplads. Lys og smuk spisestue med smuk udsigt til have og marker. Spisestuen er som Tv-stuen som ligger i forlængelse belagt med flotte trægulve. I stueplan er der desuden et smukt og stort badeværelse med bruseniche samt ekstra rum/værelse. Fra entréen bevæger vi os nu op på 1. salen. Her ser man straks en flot moderniseret 1. sal. 1. sal indeholder 3 rigtig gode værelser samt et lækkert badeværelse. Til ejendommen er der desuden en lækker kælder hvor man finder et bryggers samt en skøn mindre vinkælder. 
 
Opvarmning.
Hele ejendommen opvarmes med pillefyr og holder derfor varmeregningen betragtelig nede. 
 
Det er en ejendom som er svær og beskrive, og ganske enkelt en ejendom som man bør se med egne øjne.
 
For dem der måtte ønske er det muligt at købe nabo ejendommen for ca. 675.000 kr. Der er tale om en ejendom der udgør hele 167 kvm. samt stor staldbygning. 
 

Kontakt os

  • Claus Dueholm

  • Ejendomsmægler og indehaver
  • T: 40922521
  • M: 40922521

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?