Søndrevej 4, Strynø, 5943 Strynø

NYRENOVERET HELÅRSHUS ELLER FRITIDSHUS I DET SYDFYNSKE ØHAV

På øen Strynø i Det sydfynske Øhav udbydes denne fuldstændigt nyrenoverede ejendom. Ejendommen er beliggende på 436 kvm. stor grund midt i pittoteriske Strynø By. Der er tale om et oprindeligt skipperhus opført i klassisk strynøarkitektur med tegltag, pudsede facader og sprossevinduer. Boligdelen udgør 122 veldisponerede kvm. i 2 plan. Til ejendommen hører endvidere stor terrasse samt nybygget udhus.
 
Huset indeholder: 
 
Stueetage:Vindfang med adgang til stue og køkken i åben vinkel. Der er nyt parketgulv samt alt i nye køkkenelementer og hvidevarer. Fra stuen er der udgang til stor nyanlagt sydvestvendt træterrasse. Stort værelse ligeledes med nyt parketgulv. Fra bagindgang er der fordelingsgang med bryggers indeholdende vaskefaciliteter samt hele to badeværelser. Det ene med karbad, og det andet med bruseniche. Som den øvrige ejendom, er badeværelserne helt nye. Fra stuen er der åben trappeopgang til 1. salen.
 
1. salen indeholder repos samt yderligere 2 værelser. 
 
Ejendommen fremtræder nyrenoveret og med synlig respekt for originalitet og oprindelig stil med bl.a. hel ny tagkonstruktion, nye sprossevinduer, nye elinstallationer osv., og må derfor betegnes som fuldstændig indflytningsklar.
 
Haven er anlagt i græs alene, og må derfor betragtes som yderst nem at holde. 
 
Ejendommen henvender sig til f.eks. den moderne og miljøbevidste børnefamilie eller livsnyderen som er på det rene med, at fremtidens ultimative luksus bliver: At bo et sted, hvor der er fuldstændig stilhed, frisk luft i skøn natur, og absolut sikkerhed/tryghed i hverdagen – for såvel unge som ældre.
 
Strynø har mange daglige færgeforbindelser til købstaden Rudkøbing: Inklusive sejltid kan f.eks. følgende destinationer nås på: Rudkøbing (30 min.), Svendborg (45 min.), Odense (70 min) og København (2,5 time).
 
Strynø har et aktivt og velfungerende civilsamfund med høj social standard og attraktiv demografi (ca. 200 fastboende, hvoraf ca. ¼ er børn fra 0-15 år). Øen har alle faciliteter en børnefamilie kan ønske såsom vuggestue, børnehave, skole, SFO og ungdomsklub. Der er velassorteret købmand, kirke, cafeer/spisesteder og et rigt foreningsliv inden for snart sagt alle genrer som f.eks. sport, litteratur, film, gourmetmad, kulturrejser, ligesom der er fremragende muligheder for søsports-, lystfiskeri- og jagtinteresserede.
 
Ejendommen kan fritages for bopælspligt, og kan derfor anvendes både som helårs- og fritidsbolig. 
 
Se eller gense ”Puk og Herman går i land, Strynø” (YouTube) og fornem en livskvalitet der kun er de færreste beskåret. Eller bliv inspireret på øens hjemmeside: www.strynoe.dk. 
 
 
 

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?