Kirkevej 22, Strynø, 5943 Strynø

CHARMERENDE IDYL. HELÅRSHUS ELLER FRITIDSHUS I DET SYDFYNSKE ØHAV

På øen Strynø i Det sydfynske Øhav udbydes denne perle af en ejendom. Ejendommen er beliggende på 1.242 kvm. stor ugeneret grund i pittoteriske Strynø By. Ejendommen er med et nyere stråtag, bindingsværk og sprossevinduer. Det bebyggede areal, svarende til det registrerede boligareal, udgør 64 veldisponerede kvm. Derudover er loftsetagen delvist udnyttet med et større værelse. Til ejendommen hører endvidere stort terrasseanlæg samt udhus og atelier/havestue.
 
Huset indeholder: 
 
Stueetage:Entre med adgang til stue, køkken og badeværelse. Stuen er med parketgulve og brændeovn samt trappeopgang til 1. sal. Badeværelset er klinkebelagt, og har bruseniche samt vaskefaciliteter. Det hyggelige køkken har ligeledes klinker ligesom der forefindes brændeovn og alt i relevante hvidevarer. I stueetagen er der endvidere 2 regulære værelser, begge med trægulve. Hertil yderligere et viktualierum og et disponibelt rum, hvorfra der er udgang til haven.
 
1. salen er delvist udnyttet, og indeholder indbydende stort værelse med trægulv og åbent til kip. Den øvrige del af loftsrummet er uudnyttet, og der vil efter omstændighederne kunne etableres et yderligere værelse.
 
Ejendommen fremtræder overalt med synlig respekt for originalitet og oprindelig stil med bl.a. fritliggende bjælker i de lave lofter.
 
Den velplejede, og nærmest parklignende have er et kapitel for sig med bl.a. store gamle træer og buske. Store dele af haven henligger fuldstændigt ugeneret og uden indkik. Dette gælder også det flotte terrasseanlæg der dels består af træterrasse, dels af fliser.
 
Ejendommen henvender sig til f. eks. den moderne og miljøbevidste børnefamilie eller livsnyderen som er på det rene med, at fremtidens ultimative luksus bliver: At bo – eller have fritidshus - et sted, hvor der er fuldstændig stilhed, frisk luft i skøn natur, og absolut sikkerhed/tryghed i hverdagen – for såvel unge som ældre.
 
Strynø har mange daglige færgeforbindelser til købstaden Rudkøbing: Inklusive sejltid kan f. eks. følgende destinationer nås på: Rudkøbing (30 min.), Svendborg (45 min.), Odense (70 min) og København (2,5 time).
 
Strynø har et aktivt og velfungerende civilsamfund med høj social standard og attraktiv demografi (ca. 200 fastboende, hvoraf ca. ¼ er børn fra 0-15 år). Øen har alle faciliteter en børnefamilie kan ønske såsom vuggestue, børnehave, skole, SFO og ungdomsklub. Der er velassorteret købmand, kirke, cafeer/spisesteder og et rigt foreningsliv inden for snart sagt alle genrer som f.eks. sport, litteratur, film, gourmetmad, kulturrejser, ligesom der er fremragende muligheder for søsports-, lystfiskeri- og jagtinteresserede.
 
Ejendommen kan fritages for bopælspligt, og kan derfor anvendes både som helårs- og fritidsbolig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?