Møllevejen 10, Strynø, 5943 Strynø

DET SYDFYNSKE ØHAV – STRÅTÆKKET PERLE PÅ STRYNØ

På øen Strynø i Det sydfynske Øhav udbydes denne renoverede og vedligeholdte ejendom. Ejendommen er beliggende på 613 kvm. stor grund i Strynø By. Der er tale om en ejendom opført i klassisk strynøarkitektur med stråtag, bindingsværk og sprossevinduer. Boligdelen udgør 71 veldisponerede kvm. i 2 plan. Sammenbygget med hovedhuset er endvidere isoleret udestue på i alt 24 kvm. Selvstændig lukket garage/værksted på 34 kvm. delt i 2 rum.
 
Stueplanet indeholder: Entre med trappe til 1. sal og i sammenhæng med køkken/alrum med brændeovn. Køkken-/alrummet har nyere køkkenelementer. Badeværelse med bruseniche. Overalt i stueplanets boligdel er der klinkegulv med gulvvarme. Endvidere er der stue med umiddelbar gennemgang til stor isoleret havestue med udgang til terrasseanlægget. I havestuen forefindes yderligere en brændeovn, ligesom der er forberedt for gulvvarme. Rummet vil nemt kunne opdeles, hvis der ønskes et ekstra værelse.
 
1. salen er et stort rum med hyggelige nicher og indbyggede skabe og reoler.
 
Til ejendommen hører endvidere stort udhus med fjernbetjent garageport. Bygningen består af 2 rum, hvoraf det ene pt. anvendes som bilgarage og værksted; den andet som gæsteværelse.
 
Ejendommen er løbende renoveret med synlig respekt for originalitet og oprindelig stil, og må derfor betegnes som fuldstændig indflytningsklar.
 
Haven ligger fuldstændigt ugeneret og grænser op til lille sø, og er anlagt i romantisk stil med stisystemer, markstensbelægninger, stengærder, stor ugeneret terrasse, lukket gårdmiljø og forskellige træer og buske, så den fremtræder flot og stemningsfuld året rundt.
 
Ejendommen henvender sig til f. eks. den moderne og miljøbevidste børnefamilie eller livsnyderen som er på det rene med, at fremtidens ultimative luksus bliver: At bo et sted, hvor der er fuldstændig stilhed, frisk luft i skøn natur, og absolut sikkerhed/tryghed i hverdagen – for såvel unge som ældre.
 
Strynø har mange daglige færgeforbindelser til købstaden Rudkøbing: Inklusive sejltid kan f. eks. følgende destinationer nås på: Rudkøbing (30 min.), Svendborg (45 min.), Odense (70 min) og København (2,5 time). 
 
Strynø har et aktivt og velfungerende civilsamfund med høj social standard og attraktiv demografi (ca. 200 fastboende, hvoraf ca. ¼ er børn fra 0-15 år). Øen har alle faciliteter en børnefamilie kan ønske såsom vuggestue, børnehave, skole, SFO og ungdomsklub. Der er velassoteret købmand, kirke, flere cafeer/spisesteder og et rigt foreningsliv inden for snart sagt alle genrer som f.eks. sport, litteratur, film, gourmetmad, kulturrejser ligesom der er fremragende muligheder for søsports-, lystfiskeri- og jagtinteresserede.
 
Se eller gense ”Puk og Herman går i land, Strynø” (YouTube) og fornem en livskvalitet der kun er de færreste beskåret. Eller bliv inspireret på øens hjemmeside: www.strynoe.dk.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?