Tværvænget 5, Strynø, 5943 Strynø

STRYNØ – BOLIGLANDBRUG MED PANORAMAUDSIGT OVER DET SYDFYNSKE ØHAV

En klar 5èr foranlediges man til at sige, når beliggenheden skal beskrives for denne ejendom. For enden af blind vej i landlige og naturskønne omgivelser, og fuldstændig ugeneret. 180 graders formidabel udsigt over Det Sydfynske Øhav med øer og ubeboede holme, samt eget åbent marklandskab i forgrunden, inklusive egen 250 meter private strandbred med måske Danmarks flotteste solnedgang. Området er kendt for sit rige dyreliv, og af Miljøministeriet udlagt som vildtreservat, ligesom det af EU er udpeget som internationalt fuglebeskyttelsesområde.
 
Ejendommen, der er en slægstgård, har et grundareal på ca. 7,5 ha, hvortil der er en andel af den ubeboede ø, Bredholm. Landbrugsjorden er pt. bortforpagtet.
 
Stuehuset er fra 1876, og har et beboelsesareal på 102 m2, med mulighed for inddragelse af yderligere uudnyttet tagetage. Bygningen er oprindeligt opført i bindingværk med stråtag, men i dag er murværket beklædt med sort træværk, og taget er halvvalmet med grøn bølgeeternit. Boligen indeholder 5 værelser, køkken og badeværelse. Bygningen er i nuværende ejers tid løbende istandsat og moderniseret, så den må betegnes som indflytningsklar.
 
Avlsbygningernes areal udgør i alt 525 m2, og er i dag delvist indrettede til gildesal, bar, værksted og garargeanlæg.
 
Haven er anlagt med stor græsplæne som er nem at holde. Bygningernes placering på grunden gør imidlertid, at denne åbner en mangfoldighed af muligheder såsom f.eks. liberalt erhverv, husdyrhold, frugttræer eller måske det trendy urban gardening.
 
Ejendommen henvender sig til f. eks. den moderne og miljøbevidste børnefamilie eller livsnyderen som er på det rene med, at fremtidens ultimative luksus bliver: At bo et sted, hvor der er fuldstændig stilhed, frisk luft i skøn natur, og absolut sikkerhed/tryghed i hverdagen – for såvel unge som ældre.
 
Strynø har mange daglige færgeforbindelser til købstaden Rudkøbing: Inklusive sejltid kan f. eks. følgende destinationer nås på: Rudkøbing (30 min.), Svendborg (45 min.), Odense (70 min) og København (2,5 time). Pendling til og fra øen i forbindelse med f.eks. arbejde, foregår således udmærket.
 
Strynø har et aktivt og velfungerende civilsamfund med høj social standard og attraktiv demografi (ca. 200 fastboende, hvoraf ca. 1⁄4 er børn fra 0-15 år). Øen har alle faciliteter en børnefamilie kan ønske såsom vuggestue, børnehave, skole, SFO og ungdomsklub. Der er velassoteret købmand, kirke, cafeer/spisesteder og et rigt foreningsliv inden for snart sagt alle typer som f.eks. sport, litteratur, film, gourmetmad, kulturrejser, ligesom der er fremragende muligheder for søsports-, lystfiskeri- og jagtinteresserede.
 
Ejendommen har bopælspligt.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?