Nørreås 42, 4200 Slagelse

Ualmindelig rummelig, velholdt, stille beliggende og godt indrettet villa med 3 gode soveværelser

Ejendommen

 
Gulstensejendom fra 1970 med tilbygning fra 1980. Ejendommen har nyere vinduer fra november 2019 og 2020. flere steder. Blyindfattede ruder 2 steder. God stor overdækket terrasse. Varmekilde i ejendommen er naturgas (ca kr 3367 i distribution (Evida) og kr 1851 i flexprisgas (OK) pr år og brændeovn ca 5600 pr år - sælgeroplysninger). God stor grund på 1094 m2. Ejendommen har bølgeeternittag. Fin carport.
 
 
Indretning af ejendommen

 
Hovedindgang med entre med gulvvarme, indgang til gæstetoilet med gulvvarme. Fra entre indgang til meget stor stue med trælofter, udgang til overdækket terrasse og dejlig baghave. Have med drivhuse og urtehave.
Fra stue indgang til meget pænt elementkøkken fra 2010 med god plads, udgang til bryggers med naturgas (fra 2007) og udgang til have.
Fra køkken/stue fordelingsgang til flot brusebadeværelse (fra 2007) med flotte fliser, klinker og gulvvarme. Fra fordelingsgangen er der indgang til 3 gode soveværelser, alle 3 med skabe. Flest skabe i forældresoveværelset. Pæne klikgulve herunder parketgulv ifølge sælger. Der hvor brændeovn står er tilbygning fra 1980 (under klikgulv her er der spånplader). 

Ejendommen har ingen spildplads.

 
 
Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i godt, stille og roligt villaområde i Slagelse, tæt på Slagelse Centrum og Søndermarksskolen, tæt på Rema, Netto, Lidl og Fakta.
Ejendommen er godt beliggende i forhold til Motorvejsnettet mod Odense/Jylland og København.
 
Alt i alt en ualmindelig velholdt og godt indrettet ejendom.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?