Birkehegnet 2, Ore, 4850 Stubbekøbing

På Nord Falsters smukke kyst er denne sjældne ejendom sat ned med over 300.000 KR. Kun fem kvarters kørsel fra København.
 
Charmerende herskabsvilla tæt på vandet og Stubbekøbing havn 
 
Kan også bruges som sommerhus.

Med kun ca 12 km til motorvejen og Farøbroerne ligger den gamle købstad Stubbekøbing, med den hyggelige hovedgade med gode indkøbsmuligheder og skole.
Fra hovedgaden kan man gå direkte ned i den dejlige bypark med strandpromenaden og badebro eller man kan tage en gåtur ned til Stubbekøbing havn.
 
Denne sjældent udbudte herskabsejendom – Kongsnæsgaard – som er moderejendommen til det fantastiske sommerhusområde, Kongsnæs,
med kun 300 meter til vandet og det dejlige grønne parklignende område med lille hyggelig badestrand, kan både benyttes til sommerbolig eller til permanent bolig.
 
Ejendommen som er istandsat med respekt for ejendommens stil og sjæl er opført i 1900 og rummer 236 kvm. bolig i 2 plan og ca 35 kvm. udhus.
 
Ejendommen er indrettet med entre med trappe til 1. sal, pænt badeværelse med brus, stort yderst charmerende fransk landkøkken i åben forbindelse med stort alrum,
2 stuer en suite med udgang til hyggelig terrasse, stort værelse med walk-in closet, rummeligt bryggers og disp. rum.
 
1. sal indeholder: Pæn møblerbar repos med adgang til stort stuelignende værelse med fantastisk udsigt over de åbne marker, gæstetoilet og værelse.
 
Fantastisk gammel parklignende have på 2.295 kvm. som byder på flere forskellige frugttræer, hyggekroge, varieret natur i kønne omgivelser samt masser af vildt og fugleliv.
 
Ejendommen ligger i en blanding af ophøjet ro i den havnære rå natur og den hyggelige købstadsidyl.
 
En ejendom som bør opleves…

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?