Strynø Brovej 3, Strynø, 5943 Strynø

NY PRIS!!!
 
TIDLIGERE POSTBEFORDRERBOLIG PÅ STRYNØ

På Stynø i det sydfynske Øhav udbydes denne yderst stemningsfulde og velvedligeholdte ejendom.
 
Der er tale om en historisk ejendom beliggende på 651 kvm. stor grund i bygrænsen af idylliske Strynø By.
 
Ejendommen er opført i klassisk strynøarkitektur med tegltag, pudsede facader og sprossevinduer.
 
Boligdelen udgør 110 veldisponerede kvm. i 2 plan, hvoraf loftsetagen kun er delvist udnyttet. Forbundet med hovedhuset er grundmuret udhus på 32 kvm. Til ejendommen hører yderligere 2 selvstændigt beliggende udhuse i haven på h.h.v. 12 og 19 kvm.
 
Huset indeholder: Fra entré er der trappe til 1. sal samt adgang køkken og stor opholdsstue. Fra stuen, der har brændeovn, er der adgang til et værelse. Køkkenet har klinkegulv og metrovægfliser. Herfra er der en fordelingsgang med brændeovn med adgang til yderligere et større værelse samt badeværelse der har vægfliser samt gulvvarme i klinker. Fra baggangen er der overdækket mellemgang med udgang til haven samt til stort disponibelt rum som pt. er indrettet som vaskerum og værksted, men mulighederne er mange. 1. salen er delvist udnyttet med et værelse, som har flot østvendt havudsigt mod Langeland. 1. salen vil nemt kunne udnyttes med f.eks. yderligere værelser eller stor udsigtsstue med åbent til kip. Ejendommen er delvist renoveret inden for de sidste 5 år, og med synlig respekt for originalitet og oprindelig stil med bl.a. nyt tegltag, nyere køkken, nyt badeværelse, facaderenovering samt delvist nye gulve, og må derfor betegnes som fuldstændig indflytningsklar. Haven ligger ugeneret, og er anlagt med fokus på komfortabelt opholdsmiljø som trods størrelsen er nem at holde.
 
Ejendommen henvender sig til f. eks. den moderne og miljøbevidste børnefamilie eller livsnyderen som er på det rene med, at fremtidens ultimative luksus bliver: At bo et sted, hvor der er fuldstændig stilhed, frisk luft i skøn natur, og absolut sikkerhed/tryghed i hverdagen – for såvel unge som ældre.
 
Strynø har mange daglige færgeforbindelser til købstaden Rudkøbing: Inklusive sejltid kan f. eks. følgende destinationer nås på: Rudkøbing (30 min.), Svendborg (45 min.), Odense (70 min) og København (2,5 time). Strynø har et aktivt og velfungerende civilsamfund med høj social standard og attraktiv demografi (ca. 210 fastboende, hvoraf ca. 1⁄4 er børn fra 0-15 år). Øen har alle faciliteter en børnefamilie kan ønske såsom vuggestue, børnehave, skole, SFO og ungdomsklub. Der er velassoteret købmand, kirke, cafeer/spisesteder og et rigt foreningsliv inden for snart sagt alle genrer som f.eks. sport, spejder, litteratur, film, kulturrejser, ligesom der er fremragende muligheder for søsports-, lystfiskeri- og jagtinteresserede.
 
Se eller gense ”Puk og Herman går i land, Strynø” (YouTube) og fornem en livskvalitet der kun er de færreste beskåret. Eller bliv inspireret på øens hjemmeside: www.strynoe.dk.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?