Pedersborgvænge 1, 4180 Sorø

EJENDOM TIL RENOVERING ELLER NEDRIVNING FULD AF MULIGHEDER – MED TO MATRIKLER -
 
Med ny lokalplan kan der muligvis gives tilladelse til rækkehuse/dobbelthuse

GPS’en er indstillet til Pedersborg, et område af det nordlige Sorø, der åbner sig op med smuk natur og alle dagligdagens fornødenheder lige ved hånden – og på adressen Pedersborgvænge 1 ligger en spændende bindingsværksejendom med to matrikler, hvor mulighederne virkelig står i kø for at gøre tilværelsen særlig. Der er nemlig tale om et vaskeægte håndværkertilbud, da standen er ældre og trænger til en hånd, og alternativt kan huset rives ned, matriklerne deles op og hele to nye huse opføres.
 
Vi sagde jo, at der var tale om en ejendom med muligheder!
 
Det yndige hus står som en landvilla fyldt med autentisk charme, når facaden med de lyseblå, sprossede vinduesrammer og det lille vindfang præsenterer sig direkte ud mod havens grønne plæne. Ejendommen er da også en ældre sag fra 1900, hvilket forklarer både stand og stil, og når vi kommer indenfor, er det en snørklet etplansløsning, der byder sig til. Her er entré, to stuemiljøer, køkken, badeværelse, et par gode værelser og gangarealer, der alt sammen fordeler sig rundt med et enormt potentiale. For førstegangskøberen er planløsningen allerede helt super, men er det børnefamilien, der skal bo her, er det en god idé at tænke ind i at bygge nyt. Så kan man også få det helt, som man vil have det!
 

Som nævnt er grunden virkelig god og stor, og den primære del vender naturligvis mod syd, så man orienteres helt rigtigt mod solen. Her er flere gamle træer og et plæneareal indrammet af hæk, hvor man kan sidde og hygge sig i sommersolen – måske også grille en bøf eller udfordre hinanden i en vikingespilsturnering?

 
Med bopæl i Pedersborg venter en rolig tilværelse, som rammer plet for den helt brede målgruppe. Lige om hjørnet har man indkøb i flere afskygninger, der er forsamlingshus, Pedersborg Sø og cykelafstand til Grydebjerg Skov, og når det kommer til uddannelse for de mindste, er der både vuggestuer, børnehaver, skoler og idrætsfaciliteter indenfor rækkevidde. Prikken over i’et? For pendlere er der super nemt til motorvej, hvor E20 forbinder området med Ringsted, Køge og København til den ene side og Slagelse til den anden, mens en tur ind til selve Sorø ikke er mere end 2 km fra hoveddøren.

 
Her kan man bygge, og her kan man bo – velkommen til Pedersborgvænge 1!

 

 

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?