Dybvigvej 34, 4944 Fejø

HYGGELIG OG VELHOLDT FLEXBOLIG PÅ FEJØ

På en idyllisk beliggenhed lige ud til marker og 150 meter til Dybvig Havn kan I nu rykke familielivet ind, eller I kan udleje denne fantastiske plet. Ja, mulighederne er mange, og med en løbende vedligeholdt flexbolig kan ølivet nydes i fulde drag.
 
På stueplan kommer I til at råde over en entré, der leder ind i en dejlig stue, endnu en stue i forbindelse og et rummeligt køkken. Videre finder I et værelse, et bryggers med adgang til et værksted, og ovenpå gemmer sig en luftig repos med adgang til toilet og to lyse værelser.Her fusionerer charme og moderne lyse rum, hvilket blandt andet giver sig til udtryk i stuernes luftige arealer, hvor smukke dobbelte franske døre smelter rummene sammen. Det bliver blot bedre af, at en brændeovn varmer huset op og tilføjer salig knitren gennem opholdsarealerne. Her er rig mulighed for at indrette jer med både spisebord og magelige afslapningsarealer; hele tiden ledsaget af et behageligt lysindfald med skøn udsigt over vand og marker. Køkkenet er funktionelt med hvide flader, der gemmer på rig opbevaringsplads, og den rummelige stil fortsætter ufortrødent ovenpå. Her får I loft til kip med fritsvævende bjælker, og hele førstesalen har fået en overhaling lige fra isolering til gulv. Her er lyst og indbydende, hvor udsigts- og ovenlysvinduer trækker både natur og himmel tættere på. Slutteligt sikrer to badeværelser, at hjemmet gnidningsfrit kan rumme hele familien.
 
Haven er ganske til at overskue, og talemåden: ‘den er til for at nyde; ikke for at yde’ er i den grad passende. I får nemlig en grøn plæne med enkelte træer, der sætter scenen for husets facade, og med små terrassearealer vendt helt rigtigt mod syd og vest kan I med fordel nyde den friske luft over en dejlig udsigt. Desuden følger et godt skur på 16 kvadratmeter med til matriklen.I befinder jer både praktisk og naturskønt, for med 150 meter til lystbådehavn og bådværft er her maritim stemning i sigte – og med restauranter til at stille sulten. Fra hoveddøren er der ydermere ikke langt til kulturarv og gode oplevelser med en halv kilometer til Fejø Mølle, her er gode stier at udforske med et rigt natur- og dyreliv, og med en strand med blåt flag tilsmiler området både faste beboere og afkoblere, der har brug for et pusterum i smukke omgivelser. Indkøbene kan gøres 800 meter herfra, og børnene kan tilmed gå i skole i op til fjerde klasse her. I er i cykelafstand til færgen, der sejler til fastlandet hver time fra 05:15 til midnat, og med en sejltur på 15 minutter er turen faktisk ret overskuelig.Der er ikke noget at sige til, at det blev årets landsby i 2018, og hvis I overvejer enten en tilværelse eller husets habile udlejningsmuligheder på den bugnende frugtø, så forstår vi det godt. Velkommen til!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?