Fredensgade 6, Strynø, 5943 Strynø

TIDLIGERE STYRMANDSBOLIG PÅ STRYNØ, ÅRETS Ø 2022

På idylliske Strynø i Det sydfynske Øhav udbydes denne stemningsfulde og velvedligeholdte ejendom. Ejendom beliggende på 502 kvm. stor grund fredeligt beliggende i bygrænsen af idylliske Strynø By. Ejendommen er opført i 1882 i klassisk strynøarkitektur med saddeltag lagt af røde vingetegl, hvidpudsede facader og sprossevinduer. Boligdelen udgør veldisponerede 98 kvm. i 2 plan, hvoraf loftsetagen udgør 36 kvm. Forbundet med hovedhuset er grundmuret udhus på 31 kvm. Til ejendommen hører yderligere et selvstændigt beliggende annex på 18 kvm og orangeri på 19 kvm. Der er carport med tegltag og yderligere et udhus.
 
Huset indeholder:Fra entre´ med trappe til 1. sal er der adgang til 2 værelser, bad/toilet samt stor opholdsstue/køkken med brændeovn og trægulve.
 
1. salen er udnyttet med 2 værelser, ligeledes med trægulve, hvoraf det ene har kik over havet mod Langeland.
 
Boligdelen opvarmes med varmepumpe og brændeovn.
 
Ejendommen er løbende renoveret, og med synlig respekt for originalitet og oprindelig stil med bl.a. facaderenovering og nyere vinduer, og må derfor betegnes som indflytningsklar.
 
Det selvstændige annex er opvarmet og har eget bad og toilet samt sovepladser, og er en fortrinlig mulighed ved f.eks. overnattende gæster eller som teenagerafdeling.
 
Det tilbyggede udhus er pt. indrettet som værksted, men mulighederne er mange.
 
Haven ligger ugeneret og læ for vind, og med dens terrasser og nicher indbyder den til behageligt ophold året rundt.
 
Alt i alt en ejendom der i sig selv repræsenterer begrebet ”ægte ø-romantik”.
 
Ejendommen henvender sig til f. eks. den moderne og miljøbevidste børnefamilie eller livsnyderen som er på det rene med, at fremtidens ultimative luksus bliver: At bo et sted, hvor der er fuldstændig stilhed, frisk luft i skøn natur, og absolut sikkerhed/tryghed i hverdagen – for såvel unge som ældre.
 
Strynø er kåret som årets ø 2022 af Årets Ø, der er et partnerskab bestående af Forenet Kredit, Sammenslutningen af Danske Småøer og Landdistrikternes Fællesråd.
 
Øen har mange daglige færgeforbindelser til købstaden Rudkøbing: Inklusive sejltid kan f. eks. følgende destinationer nås på: Rudkøbing (30 min.), Svendborg (45 min.), Odense (70 min) og København (2,5 time).
 
Strynø har et aktivt og velfungerende civilsamfund med høj social standard og attraktiv demografi (ca. 220 fastboende, hvoraf ca. ¼ er børn fra 0-15 år). Øen har alle faciliteter en børnefamilie kan

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vores koncept

Boliger der ligner denne

På udkig efter en bolig i udlandet?